Het Geheim van Verandering

Tip bij het bekijken van de video: Klik op 1x (rechtsonder in het scherm) om de video sneller af te spelen 👍😀

IEDERE DAG EEN GOED HUMEUR, VEEL ENERGIE EN VOLDOENING? - DEZE METHODE WERKT ZO GOED DAT JE OMGEVING VERSTELD ZAL STAAN!

Beste medemens,

's Nachts weer zorgeloos slapen? JA!

Niet meer geleefd willen worden door je omstandigheden, maar focussen op dingen die je energie geven? JA!

Zelf weer 'in control' zijn, zonder vast te blijven zitten in een vicieuze cirkel waar je niet meer uit lijkt te kunnen komen? JA!

Iedere dag een goed humeur, veel energie en voldoening? ONGEACHT DE OMSTANDIGHEDEN? JA!

Wat is het geheim?

Het is een techniek die ik de 'Hit it' methode noem.

Ik heb het zelf ontwikkelt en het resultaat is opzienbarend. Ik ben er zo enthousiast over geworden dat ik het wel van de daken wil schreeuwen - en nu wil ik het delen met jou! Heb compassie met jezelf, investeer elke dag een beetje tijd en energie in wat jij nodig hebt.....en sluit aan bij een groeiende groep mensen die het Geheim van Verandering gebruiken als basis voor happiness.

Een levensstijl dat resulteert in een gelukkig leven

'Vol ongeloof keken ze me aan.... Wat? Ben je van de ene op de andere dag gestopt met roken én drinken?'

Dat is wat er kan gebeuren als je het Geheim van Verandering toepast in je leven. En ik kan het weten. Want op de dag dat mijn vader overleed had ik er genoeg van en besloot ik om voor eens en altijd het Geheim van Verandering te implementeren in mijn leven. Het was mijn afscheidscadeau voor mijn vader. 'Je hoeft het niet voor mij te doen hoor, doe het voor jezelf. Want zoals je nu bezig bent is niet goed.'

Ik wist al jaren dat het anders moest en anders kon, maar toch lukte het maar niet om blijvend te veranderen. Ik had inmiddels al genoeg zelfhulpboeken gelezen, video's bekeken en zelfs een dure cursus Persoonlijk Leiderschap gevolgd. Maar toch lukte het maar niet...

Het overlijden van mijn vader heeft diepe indruk op me gemaakt. En heeft me doen nadenken over het leven. Over zijn leven. Mijn leven.

Hoe kon het toch zijn dat het me nu na al die jaren wel lukte om van de ene op de andere dag te stoppen met dingen die slecht voor me waren? En dat tijdens een moeilijke periode? Het was nota bene ook nog eens 1e Kerstdag, het begin van de 'feestdagen'.

Ineens werd het me duidelijk. Het was niet alleen het Geheim van Verandering die ervoor zorgde dat het me nu wel lukte. Ik had eindelijk na al die jaren de 'missing link' gevonden. De 'missing link' die ervoor zorgde dat ik weer in contact was gekomen met mijn 'bron'? Welke naam je er ook aan wilt geven, maakt mij niet zoveel uit. Maar één ding was duidelijk: Ik barstte van het zelfvertrouwen en wilskracht.

Dit moeten meer mensen weten. Dit wil/moet ik delen. Tot nu toe verkoop ik 'geluksmomentjes' door mensen te leren drummen op muziek. Mijn bedrijfsnaam is zelfs Hit it happiness. Mijn passie is om mensen te helpen en zien groeien. Ik weet hoe ik dat kan bereiken door ze te leren drummen op muziek. Maar nu ik de 'missing link' heb ontdekt, is mijn happiness plaatje compleet en kan ik (als docent) nog veel meer mensen helpen om een levensstijl eigen te maken dat resulteert in een gelukkig leven. Ongeacht de omstandigheden!

 

Even voorstellen...

Hoi, Gerard hier.

In 1995 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium in Groningen als Docerend Musicus Klassiek Slagwerk. Aansluitend ben ik meteen gaan ondernemen.

In 2009 vierde ik het 10-jarig jubileum van mijn Hit it drums & percussion: één van Nederlands grootste en bekendste drumspeciaalzaken op dat moment.

Na de kredietcrisis heb ik het bedrijf in de loop der jaren getransformeerd tot Hit it happiness.

Sinds 2014 verkoop ik 'geluksmomentjes' door mensen te leren drummen op muziek. Dit uniek concept noem ik drumplezier.

 

 

 

Gerard
Aangenaam: Gerard Boersma alias Mr. Happiness

Inmiddels ben ik al meer dan een kwart eeuw ondernemer en heb ik van alles meegemaakt. Het heeft mij gemaakt tot de mens die ik nu ben. Ik begrijp als geen ander het gezegde 'Never waiste a good crisis'. Ik heb 2 bijna faillissementen overleefd en word nu hard geraakt door de maatregelen omtrent C.  Maar ook nu kom ik er weer sterker uit dan ooit tevoren!

Al vanaf mijn 17e geef ik als docent/instructeur/dirigent leiding aan mensen. Dat lijkt een rode draad in mijn leven te zijn. Met mensen werken. Ze enthousiasmeren, motiveren en inspireren. Dat is wat ik het allerliefste doe!

Ik ben dus niet 'zomaar' een drumleraar. Ik heb alleen de afgelopen 6 jaar al meer dan 6.500 (!) mensen een 'geluksmomentje' mogen bezorgen door ze te leren drummen op muziek.

Goed beschouwd ben ik dus een pedagoog. En een verdomd goede, al zeg ik het zelf.... Laat mij 25 onbekende mensen een uurtje leren drummen op muziek en na afloop ken ik al hun namen uit mijn hoofd! Ik ben het type dat niet alleen empathisch is, maar ook  oprecht betrokken is bij de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Ik haal altijd alles uit de kast om iemand te laten groeien. Want daar word ik namelijk gelukkig van. Dat is mijn passie!

Veelgehoorde feedback na afloop van een drumplezier sessie is dat ik zo aanstekelijk enthousiast ben. Dan antwoord ik altijd dat ik daar niets aan kan doen. En dan leg ik ze uit wat volgens mij de formule is van Enthousiasme: E=mc²

Enthousiasme staat gelijk aan Missie (doen wat je talent is) maal C (complimenten krijgen) en C (centjes ontvangen) Tsja, wie zou daar nu niet enthousiast van worden?

Toch is het niet altijd zo geweest. Jarenlang heb ik met mijzelf geworsteld. Heb ik mijzelf verweten dat ik verkeerde keuzes heb gemaakt in mijn leven. Heb ik geleefd vanuit een bepaalde conditionering over hoe een succesvol leven eruit zou moeten zien. Daardoor heb ik geleefd vanuit mijn ego. Heb ik me groter voor gedaan dan ik was, met heel veel financiële ellende tot gevolg. Wat weer resulteerde in een scheiding, schuldgevoelens, stress en gepieker....wat weer leidde tot het dagelijks drinken van bier en het roken van sigaren om de boel maar te verdoven....

Ik Wilde Wel Veranderen, Maar Het Lukte Gewoon Niet...

Ik had het gevoel alsof ik gevangen zat.

Ik had geen idee hoe ik verder moest.

En dat niets wat ik probeerde ook maar iets hielp.

Komt dit je bekend voor?

  • dat je soms het gevoel hebt de regie over je eigen leven kwijt te zijn?
  • dat je het allemaal ff niet meer weet?
  • dat je weinig energie hebt, je slecht kunt concentreren en slecht slaapt?
  • dat je je lusteloos en gefrustreerd voelt?
  • dat je een kort lontje hebt?
  • dat je hoofd vol zit met piekergedachten 24/7?

Ik zal het nooit meer vergeten...

Het was 2014 en ik zou keihard failliet gaan. Ik moest zo snel mogelijk een nieuw verdienmodel zien te verzinnen anders zou het verkeerd aflopen.

Door tal van 'toevalligheden' was ik op het idee van drumming (het huidige drumplezier) gekomen. De lancering was op 10 mei 2014. Ook al had ik nog geen flauw idee hoe ik het moest doen, beloofde ik sessies van 45 minuten in groepsverband drummen op muziek (en dat met mensen die nog nooit eerder gedrumd hadden 🙈). Wonder boven wonder, bleek het idee te werken en aan te slaan.

 

GelukkigPand
Sinds 2016 hangt dit doek aan het bedrijfspand van Hit it happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden

Het verkopen van drumming 'uitjes' bleek een logisch vervolg. Na afloop van een van de eerste bedrijfsuitjes kwam een deelnemer op me af met de vraag of ik wel wist wat ik aan het doen was. Ik zei 'ik mag toch hopen van wel'.... "Wat jij doet is Flow. Als je wilt wil ik je daar wel meer informatie over doorsturen."

Vanaf dat moment werd alles anders. En werd ik de specialist in Flow!

Flow is het moment dat je helemaal opgaat in hetgeen waar je mee bezig bent. Dat je de tijd vergeet en zelfs al je kopzorgen en je ego. Je gaat letterlijk helemaal op in het moment. En dat kun je vertalen in een 'geluksmomentje'. Vandaar de uitspraak 'A Flow a Day, Keeps The Doctor Away'.

Sinds 2014 heb ik meer dan 6.500 mensen een 'geluksmomentje' mogen bezorgen. En dat lukt mij keer op keer, omdat ik weet hoe ik mensen in een staat van flow kan krijgen. Ik durf te stellen dat er niemand in Nederland is met meer ervaring op dit vlak dan ik....

Door flow in je leven te implementeren word je leven een stuk aangenamer, gezonder en plezieriger. Maar daarmee ben je er nog niet....

Het was een 76-jarige (!) deelneemster van de senioren groep wekelijks drumplezier die mij wees op de bijzondere krachten van ademhalingstechnieken en koude trainingen. Sinds ik die ben gaan implementeren in mijn leven is het happiness plaatje, en daarmee de methode, compleet. Ik heb nu meer wilskracht en zelfvertrouwen dan ooit tevoren.

Daardoor is het me na vele jaren eindelijk gelukt om van de ene op de andere dag te stoppen met roken en drinken. En heb ik op mijn 50-ste verjaardag maar liefst 50 km (ongetraind!) hardgelopen.

Imagine
'Imagine a world full of happy people' promotie tijdens Rodermarkt Parade 2018

Ik heb nu iedere dag een goed humeur, veel energie en voldoening! Ongeacht de omstandigheden. En dat wil ik graag met je delen...

Ik introduceer....

de Hit It Methode spoedcursus

'Een 9-daagse trainingsprogramma voor een levensstijl dat resulteert in een gelukkig leven'

HititMethodeTiny

Tijdens dit 9-dagen durende trainingsprogramma leer je alle benodigde vaardigheden voor een levensstijl dat resulteert in een gelukkig leven. Elke dag ontvang je een les én een 'Uitdaging van de Dag' in je mailbox en krijg je toegang tot een motiverende instructievideo.

Laat je niet meer leven door je omstandigheden, doorbreek de vicieuze cirkel en geniet iedere dag van een goed humeur, veel energie en voldoening,  ongeacht de omstandigheden. Succes verzekerd!

 

De Hit it Methode spoedcursus hanteert het principe van het Geheim van Verandering door ons te richten op het bouwen van het nieuwe en niet door het bevechten van het oude.

Doe Nu Mee Voor Een Introductieprijs

Het programma is nieuw en nog niet zo bekend. En omdat het nog niet zo bekend is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Ik verwacht dat daar snel verandering in gaat komen en op dat moment ga ik de prijs verhogen naar een meer marktconforme prijs.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken. 

Ik heb sinds 2007 tientallen boeken aangeschaft over dit onderwerp (ruim € 600), heb ik een cursus Persoonlijk Leiderschap gevolgd (€ 1.250) en heb ik veel praktijkervaring opgedaan (priceless)

Ik geef al deze kennis weg voor een fractie die ik heb moeten betalen.

Om jou te helpen.

Daarnaast krijg je van mij een BONUS cadeau die je DIRECT kunt inzetten vanaf de eerste dag:

LevninFlowTiny

Hoe Je Van Alles Een Flow Ervaring (geluksmomentje) Kan Maken

(t.w.v. 27.00 EURO)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

HititMethodeTiny

de Hit it Methode spoedcursus

In deze 9-daagse spoedcursus leer je weer grip op je leven te krijgen - vol zelfvertrouwen en wilskracht - met iedere dag een goed humeur, veel energie en voldoening. Ongeacht de omstandigheden!

227,00 EURO

LevninFlowTiny

Hoe Je Van Alles Een Flow Ervaring Kan Maken 

Heb je het gevoel dat elke dag hetzelfde is? En heb je geen idee hoe je dat kunt veranderen?

Breng dan Flow (geluksmomentjes) in je leven. In deze les leer je hoe je van alles een Flow ervaring kunt maken.

Je leven wordt er een stuk leuker van...

27,00 EURO

Totaal:

254 EURO

Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie en ervaring te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een gelukkig leven.

❤️ Wat zou het je waard zijn als je weer grip op het leven zou krijgen? Ongeacht de omstandigheden?

❤️ Wat zou het je waard zijn als je eindelijk eens kon stoppen met dingen die slecht voor je zijn? Zodat je omgeving versteld zal staan! (en je kinderen super trots op je zullen zijn 😉)

❤️ Wat zou het je waard zijn als je veel zelfvertrouwen en wilskracht zou hebben? Zodat je vol vertrouwen elke uitdaging durft aan te gaan?

❤️ Wat zou het je waard zijn als je iedere dag een goed humeur, veel energie en voldoening zou hebben?

Ik heb ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die ik met je deel.

Zodra de bekendheid van de methode is toegenomen, ga ik de spoedcursus aanbieden voor €227, omdat dat de marktconforme waarde is.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €89

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want ik verwacht dat de bekendheid snel zal toenemen.

Daarnaast heb je een niet goed geld terug garantie.

Als jij de 9-daagse training tot op de letter uitvoert, ga je zeker resultaten voelen.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur mij dan een e-mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in jezelf volledig terug.

Ik verwacht dat de bekendheid binnen afzienbare tijd zal toenemen, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is door mij gemaakt, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van een enorme berg aan theoretische kennis die ik heb opgedaan over Flow, Positieve Psychologie en Persoonlijk Leiderschap in de vorm van een cursus/boeken en video's - en een vracht aan praktijkervaring met meer dan 6.500 mensen.

Dus als jij eindelijk eens uit die vicieuze cirkel wilt komen en je niet meer laat leven door je omstandigheden...

Maar in plaats daarvan iedere dag een goed humeur, veel energie en voldoening wilt, maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn spoedcursus. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste les en uitdaging, of de bonus.

Totaalpakketspoedcursus

254 EURO

€ 89

(eenmalige betaling)

Jij wilt dit.

Een gelukkig leven wacht op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Dit was Gerard, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met een levensstijl dat resulteert in een gelukkig leven.

 

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Ik ben het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik op de knop hieronder, en ik spreek je in de eerste mail.

 

GerardTerras

254 EURO

€ 89

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft je onrustig en gefrustreerd voelen. En het wordt alleen maar erger. Omdat je weet dat er een oplossing voor handen is.....en je er niets mee doet....

Laat dat niet gebeuren.

254 EURO

€ 89

(eenmalige betaling)