Een na laatste…

Vandaag schrijf ik blogje nummer 89. Morgen schrijf ik de laatste en heb ik voldaan aan de belofte van het schrijven van 90 ‘updates’. Ik denk dat ik nu wekelijks even een blogje ga schrijven in plaats van dagelijks. Maar zelfs dat weet ik nu niet zeker….

Vanaf 1 juni start ik in ieder geval een nieuwe 90 dagen happiness challenge met mijzelf. Dan ga ik me o.a. toeleggen op het ‘afronden’ van het online happiness platform en het schrijven van het boek.

Zoals ik het nu kan bedenken lanceer ik vervolgens vanaf 1 september een nieuwe Happiness Challenge (voor iedereen toegankelijk) als een soort van ‘test-case’ voor een (hopelijk) super grote Happiness Challenge vanaf 1 januari 2022.

Maar nogmaals, dat is zoals ik het nu kan bedenken. Wat ik zeker weet is dat ik ‘GO WITH THE FLOW…’ šŸ˜‰