Wat vliegt de tijd…

Morgen is het alweer de een na laatste dag van de 90-dagen Happiness Challenge. Zes deelnemers hebben het ‘programma’ gevolgd en hebben iedere ochtend rond 07.00 uur een mailtje van mij ontvangen met daarin een stukje levensbeschouwing en een uitdaging van de dag.

Aangezien dit voor mij net zo nieuw was als voor hun, is het voor ons allebei een compleet nieuwe ervaring. Voor mij omdat ik iedere ochtend voor 07.00 uur een stukje geschreven moest hebben en voor de deelnemers om iedere dag geconfronteerd te worden met een stukje levensbeschouwing.

Ik heb nu het voornemen om al die 90 mailtjes te gaan bundelen in een e-book en/of opnieuw aan te bieden aan anderen. Over 2 dagen vraag ik de deelnemers om hun feedback en of ze het willen aanraden aan anderen of niet. Ik ben benieuwd…..