Uitdagingen…

Ik moet zeggen dat ik het stiekem toch wel erg leuk vind om elke keer weer uitdagingen aan te gaan. Zo heb ik dit jaar al 2 keer een soort van Nieuwjaarsduik gedaan in steenkoud water. Heb ik 50 km hardgelopen op mijn 50ste verjaardag. Ben ik (bijna) 7 kilo afgevallen. Heb ik (bijna) een nieuw online business staan. En heb ik deze maand alweer (bijna) 300 km hardgelopen.

Niet dat ik er altijd even veel zin in heb. Maar juist omdat het een uitdaging is, doe ik het toch steeds maar weer. Daardoor ben ik productiever dan ooit tevoren. En dat voelt dan weer super goed. En motiveert om er vooral mee door te blijven gaan.

Ik ben nu dan ook al druk bezig na te denken over de komende 90 dagen. In die tijd wil ik een boek gaan schrijven. De Z-raket; van Zelfvertrouwen naar Zelfliefde. De fundering voor een gelukkig en succesvol leven.

Zoals ik het nu bedenk ga ik het boek dan lanceren op 16 augustus. Die datum heeft een bijzondere lading voor mij, omdat dat de verjaardag van mijn vader is (geweest). Ik ben benieuwd of het me gaat lukken.

Over uitdagingen gesproken…..