Geluksmomentjes

Zucht. Zucht. En nog eens zucht. Nadat ik eergisteren ben begonnen met het boek ‘Proberen lukt altijd’, kwam ik tot de ontdekking wat ik niet wil. Maar wat ik dan wel precies wil? Zucht……wist ik het maar.

Ik ben op de juiste weg, maar nog niet helemaal. De richting klopt wel, maar heb het gevoel dat ik me nog op een parallel weg bevindt. Totdat ik vandaag een foto op de homepage heb gewijzigd. Daar begon het mee. Nu, inmiddels alweer enkele uren later, denk ik (weer eens) dat ik het antwoord heb. En, zoals zo vaak, ligt het antwoord gewoon voor je voeten te rollen.

Wat ik niet wil is duidelijk. Wat ik wel wil is nu ook duidelijk. Ik wil mensen geluksmomentjes verkopen. Door ze te leren drummen op muziek, door mijn kennis met ze te delen en door ze uit te dagen en te verbinden.

Nou, dat was dus mijn geluksmomentje van de dag… 😂🙈