Briljant

Gisteren schreef ik al over fouten maken moet/moed. Vandaag heb ik het vervolg van deze boeken binnen gekregen en ik lag meteen al in een deuk. Dit wil ik je niet onthouden. Bij deze een kort stukje van het voorwoord van het boek ‘Proberen lukt altijd’

‘Altijd als ik in een boek een voorwoord lees denk ik: hmm, had ik net zo goed niet kunnen lezen. Maar omdat ik dacht dat het zo hoorde, heb ik voor dit boek toch geprobeerd een voorwoord te schrijven.

Dat proberen is gelukt. Vijf keer zelfs.

Inhoudelijk voegden die vijf voorwoorden alleen verder niets toe. Dus heb ik ze allemaal maar weggegooid. Ze liggen nu in de prullenbak. Heb ik geprobeerd of gefaald?

Als je geen fouten durft te maken, dan doe je iets verkeerd.
Dan maak je dus eigenlijk een fout.
Maar dan ben je ook weer goed bezig.
Ik snap het niet.

Dit smaakt naar meer….ik ga maar snel verder lezen. šŸ˜€