Fouten maken

Zoals gezegd ben ik druk bezig met het maken van een e-book. Titel is ‘Faalplezier door drumplezier’ met als ondertitel ‘Geloof in je vermogen om jezelf te verbeteren’.

Deel 1 gaat over drumplezier. Deel 2 over faalplezier. En deel 3 over ‘Daarom faalplezier door drumplezier’.

Faal plezier heb ik niet bedacht, maar ene Remko van der Drift. Ik had eens een boekje van hem gelezen genaamd ‘Fouten maken moet’. Nu blijkt dat hij daarna nog een boekje heeft geschreven genaamd ‘Fouten maken moed’ (Heb je hem?)

Het derde boekje wat hij heeft geschreven heb ik vandaag besteld en krijg ik morgen binnen. De titel daarvan is ‘Proberen lukt altijd’. Je hoort het al wel. Deze auteur past wel in mijn straatje. Want ook ik ben van mening dat fouten maken mag, oh nee moet, oh nee moed……….Nou ja, proberen lukt me wel aardig….šŸ˜‰