Goede tijden, slechte tijden…

Vanavond was ik bezig met het maken van een e-book. Daarvoor was ik op zoek naar enkele leuke of interessante foto’s die ik zou kunnen gebruiken. Daarvoor moest ik zo’n 4.000 foto’s op mijn mobiel doorscrollen. Het mooie van zo’n fotolijst is dat alle foto’s voorzien zijn van een datum. En zo kun je dus heel eenvoudig weer heel precies terug in de tijd gaan.

En sjonge, jonge, jonge….wat idioot om te zien. Het was inderdaad een kwestie van goede tijden, slechte tijden. Ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat ik vanaf oktober 2017 mijn gezin heb moeten verlaten. Wat waren de afgelopen jaren een roallercoaster van emoties. En wat heb ik mezelf goed leren kennen.

Slechte tijden zijn nooit leuk, maar brengen je vaak wel de allerbeste levenslessen. Wat dat betreft zouden we beter kunnen spreken van ‘slechte tijden, goede tijden…’ Snappie? šŸ˜‰