Thuis komen…

Maf eigenlijk. Jarenlang heb ik meerdere sites gehad. Ik zal eens zien of ik ze me allemaal nog kan herinneren…

  • hititdrums.nl
  • stokkenenvellendiscounter.nl
  • hititwebshop.nl
  • hititdrumschool.nl
  • fun2drum.nl
  • hitittube.com
  • hititmarket.com

Nadat ik ‘drumming’ had bedacht en afscheid had genomen van de webshop en drumwinkel, heb ik uiteindelijk gekozen voor drumplezier.nl als naam voor de huidige site. Ook al is/was de naam van mijn bedrijf Hit it happiness.

Onlangs heb ik dan HappinessChallenge.nl gelanceerd om de happiness activiteiten mee uit te breiden.

Maar vandaag was het dan eindelijk zover en heb ik hitithappiness.nl als domeinnaam vastgelegd. Ik ga nu bezig om een nieuwe site daarvoor te bouwen. Belooft weer een aardig klusje te worden, maar heb er weer enorm veel zin in.

Ik blijf bouwen aan het nieuwe. Ik begin met het einde voor ogen. Met Hitithappiness.nl voelt het weer als thuis komen….