Hit it Club

Jeetje, dat is een tijd geleden joh. Ik denk dat het zo rond 2009/2010 moet zijn geweest. In de periode dat we Fun2drum gelanceerd hadden op de 50-Plus Beurs in Utrecht. We, mijn toenmalige medewerkers en ik, dachten dat we het toen zouden ‘gaan maken’.

Helaas bleek niets minder waar te zijn en liep het af met een groot financieel debacle. En was ik een behoorlijke illusie armer.

Toch was het een enerverende periode. Ik dacht de kredietcrisis van 2008-2009 te slim af te zijn door met een nieuw concept te komen. Achteraf bekeken was dat ook alles wat het was; een concept. Een leuk idee, maar niet af. Toch gedroeg ik mij als een ‘grote ondernemer’. Introduceerden we met het grootste gemak een heuse Hit it Krant en een Hit it Club Card. Onze klanten konden ‘Hits’ sparen die een waarde had van 5 cent bij besteding van een 1 euro.

Oude tijden herleven lijkt het wel. Ik heb sterk het gevoel dat mijn ondernemers bloed weer aan de kook begint te raken. Vandaag bedacht ik me om een community te gaan bouwen met mensen die geloven wat ik geloof. De naam van de community zou de Hit it Club kunnen worden. En onze leden ‘Hitters’.

Vanmorgen las ik een mooie quote; ‘Het is kostbare wijsheid die door ervaring is gekocht’.

Zal het tijdens de tweede akte van mijn leven dan toch alsnog gaan gebeuren? EĆ©n ding weet ik nu al wel zeker. Destijds ging het me om het resultaat. Nu geniet ik vooral van de reis. Heb geen idee wat de bestemming gaat zijn, maar geniet enorm van de reis…. Hit it! šŸ˜‰