Dit is mijn WAAROM

Er zijn aardig wat deelnemers van drumplezier die niet helemaal begrijpen waarom ik HappinessChallenge.nl ben gestart. Dat geeft niets. En is achteraf bekeken eigenlijk ook best wel logisch, aangezien ik niet helder heb gecommuniceerd.

Wat ik even had moeten doen is iedereen even duidelijk maken wat mijn WAAROM is. Dus dacht ik, doe ik het nu alsnog even… Komt íe:

IK WIL GRAAG LEVEN IN EEN WERELD MET GELUKKIGE MENSEN. IK ZORG ERVOOR DAT IK ALLEREERST ZELF GELUKKIG BEN EN TEN TWEEDE DAT IK MIJN GELUK EN KENNIS DEEL MET ANDEREN. GELUK EN EN KENNIS KUN JE VERMENIGVULDIGEN ALS JE HET MET ELKAAR DEELT. DAAROM LEER IK MENSEN DRUMMEN OP MUZIEK (DRUMPLEZIER.NL) EN HELP IK MENSEN MET HET EIGEN MAKEN VAN VAARDIGHEDEN DIE ZE NODIG HEBBEN VOOR EEN LEVENSSTIJL DAT RESULTEERT IN EEN GELUKKIG LEVEN.

PS Mijn definitie van een gelukkig leven is dat je tevreden bent met je huidige levenssituatie.