Maar nu nog even niet…

Afgelopen dinsdagavond 6 april heb ik een tweede advertentie gelanceerd op Facebook. Het aanmaken verliep al een stuk beter dan de eerste keer en ik kreeg er zowaar vertrouwen in. Vanochtend (8 april) heb ik hem maar weer stop gezet. De advertentie leverde slechts enkele reacties op.

Natuurlijk was ik weer even teleurgesteld, maar heb nu wel weer wat geleerd. Ik kon nu bijvoorbeeld zien dat 40% van het publiek dat doorklikte naar de video binnen 30 seconden de video al weer verlaten had. En dat terwijl ik zelf zo enthousiast was over ‘mijn filmpje’ πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

Weer terug naar de tekentafel dus. Maar geeft niets. Ik heb ondanks alles plezier in de ontdekkingstocht.
Ik laat mijn gedachten er even over gaan en doe volgende week gewoon weer een poging.

Onder de noemer van: DE AANHOUDER WINT πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ ALTIJD! 😎😎😎