90 dagen Happiness Challenge: dag 38

38 Dagen geleden zijn 6 mensen de Happiness Challenge aangegaan door deel te nemen aan de Hit it Methode. Ik heb mezelf voor dezelfde periode ook uitgedaagd. Allereerst wil ik in 90 dagen tijd een winstgevende online business hebben opgezet in de vorm van een online trainingsprogramma. En ten tweede wil ik graag weer wat sneller maar bovenal lichter kunnen hardlopen.

Mijn uitdaging voor de komende 51 dagen is dan ook om 7 kilo aan lichaamsgewicht kwijt te raken. Ik denk namelijk dat dat heel veel zal schelen met het hardlopen. Wel of niet 7 extra kilo’s meezeulen.

Vanaf morgen ga ik dan ook heel rigoureus aan de slag. En zal ik slechts ’s ochtends vroeg een groentesapje nemen en in de loop van de middag een schaaltje met magere kwark, wat honing en kaneel, een handvol noten, chia zaden, lijnzaden, pompoenpitten en een appel. En voor de rest zal ik water, koffie en thee drinken.

Qua lichaamsbeweging doe ik ’s ochtends enkele yoga oefeningen en gedurende de dag een wandeling of een stukje hardlopen.

Gewicht kwijt raken is een optel en aftrek sommetje van wat je binnen krijgt en wat je verbrandt. Ik kies er nu voor om weinig in te nemen. Hoef je geen medelijden mee te hebben hoor. Nadat ik eind december was gestopt met roken en drinken, heb ik aardig wat afgesnoept. Dus wordt het in die zin ook wel weer tijd om wat orde op zaken te stellen.

We gaan het meemaken…… 🙈🙈🙈