Haat-liefde verhouding…

FACEBOOK – YOU CAN’T LIVE WITH HER, YOU CAN’T LIVE WITHOUT HER

Nu heb ik het over de Marketeer in mij. Ik had middels Facebook Business een advertentie campagne aangemaakt. Het maken van de advertentie zelf is nog wel te doen. Maar om ervoor te zorgen dat je ook kunt zien of je waar krijgt voor je geld, wordt het toch best wel een stukje ingewikkelder.

Gisteren ging de campagne van start. Vol verwachting klopte mijn hart. En wat gebeurde er? Helemaal niets….

Da’s dan best wel een domper als je strategie om een online business te starten afhankelijk is van een FB advertentie campagne, die vervolgens niet blijkt te werken 🙈🙈🙈

Op zo’n moment zeg ik dan tegen mezelf: ‘AllesKlopt.nu’ Dus, dit ook!

En dan kan ik het loslaten. Want zoals het Geheim van Verandering mij heeft geleerd: Accepteer datgene waar je geen invloed op hebt (richt je energie niet op het bevechten van het oude), maar focus je op dingen die je energie geven (richt je energie op het bouwen van het nieuwe).

Dat heb ik toen maar gedaan. Vanmiddag een aangepaste video gemaakt, zelf bewerkt met een leuk geluidsfragmentje erin en die maar op de FB pagina van Happiness Challenge geplaatst. Dat had een stuk meer bekijks dan de advertentie campagne (die ik inmiddels heb beëindigd). Vind FB nu wel weer lief 😉