Ready, Set, Go!

Eind februari ben ik begonnen met het idee om een online business te starten. Om met mijn opgedane praktijkervaring en kennis nog meer mensen te kunnen helpen aan Happiness.

Het leven is niet altijd leuk en eenvoudig. Daar weet ik ook alles van. Maar juist door de ervaringen van problemen en tegenslagen in je leven, wordt je gevormd als mens. Ook ik.

Het schijnt een genetische eigenschap te zijn of je negatief dan wel positief bent ingesteld. Net als bijvoorbeeld het hebben van empathisch vermogen. Het inlevingsvermogen in een ander.

Op die gebieden ben ik wel een gezegend mens! Voor mij was het altijd ‘normaal’, maar heb door de jaren heen ontdekt dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is, dat ik die eigenschappen bezit.
Mensen zeggen vaak tegen mij dat ik zo enthousiast ben. En dan zeg ik altijd dat ik daar niets aan kan doen. Want zo ervaar ik het ook.

Inmiddels heb ik ook geleerd dat ik vanuit mijn enthousiasme en authenticiteit mensen kan ‘raken’, of ‘motiveren’/’inspireren’. Vanuit die ervaringen ben ik dan ook het nieuwe platform Happiness Challenge gestart. Ik pretendeer geen psycholoog, psychiater of arts te zijn. Ik ben een mens. Net als jij en ieder ander.

Maar dan wel een mens die wat te vertellen heeft. Wat te delen heeft. Vanuit zijn eigen levenservaring. En die dat heel graag wil delen met mensen die daarmee geholpen zijn. Want dan hebben al mijn ‘beproevingen’ zin gehad. Dan is het ergens goed voor geweest. En heeft het een groter doel mogen dienen.

Nou ja, zo bekijk ik het dan….šŸ˜‰

Vandaag, donderdag 1 april 2021, heb ik de Facebook campagne gestart en zal ik over ongeveer een week weten of het kans van slagen heeft of niet. Wat het ook mag worden, geniet ik enorm van deze reis. Ik leer ontzettend veel en het geeft me onwijs veel energie. Precies zoals het Geheim van Verandering belooft….