‘Rock ’n Roll…’

Als iets ruig gaat, of tegenzit roep ik altijd ‘Rock ’n Roll’. Vandaag had ik weer zo’n momentje.

Was vanmorgen en het begin van de middag uiterst productief geweest, dus was ‘de beloning’ een mooie wandeling door de natuur. Dat was geen straf aangezien het maar liefst 23 (!!!) graden was.

Maar na zo’n 10 km ‘ging het mis’. Ik zal wel een zonnesteek hebben gehad, want ik wist de weg wel. Ook al was ik er nooit eerder geweest. Vind het altijd leuk om van de bestaande wegen af te wijken en om iets nieuws te proberen. Zo ook vandaag. En in mijn beleving zou er weinig mis kunnen gaan want we hadden toch wel tijd zat.

Totdat…….ik toch moest toegeven dat ik behoorlijk de weg kwijt was geraakt. Bleek dat we nog zo’n 4 km te gaan hadden en dat ik nog maar net op tijd voor de eerste deelnemer terug zou zijn.

En zo was het ook….Na 17 kilometer was ik precies op tijd terug voor mijn eerste deelnemer van vanavond.

Rock ’n Roll dus….šŸ˜‰