De moeilijkste wegen…

Jeetje, wat valt het me tegen om een goede video te maken. Ik dacht, dat doe ik wel ff. Maar jemig de pemig, dat valt me smerig tegen….

Ik moest en zou vandaag 2 video’s maken en op de site plaatsen. Want dat zou dan de start zijn van de Facebook Campagne. Kon er vannacht amper van slapen. Dus, vanmorgen extra vroeg opgestaan en aan het werk gegaan. Resultaat na 4 uren werk? Helemaal niets!

Toen ben ik er vandaag eens over na gaan denken waarom ik eigenlijk zo snel wil. Is dat wel écht nodig? Ik zou toch vooral van de reis genieten en niet alleen of zozeer van de bestemming? Waarom geniet ik nu dan niet van het leerproces om video’s te maken? Hummm, daar zit wat in…

Lang verhaal kort. Ik ga even wat druk van de ketel halen en geef mijzelf de tijd tot aan 1 april. En nee, dat is geen grap! 😉

Oh ja, ik zal de quote nog even afmaken…. ‘De moeilijkste wegen leiden vaak tot de mooiste plekken.’

Kijk die gedachte alleen al, bezorgd me weer de nodige energie. 😀